الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  پرسشهاي متداولپرسشهاي متداول  جستجوجستجو  ثبت نامثبت نام  ليست اعضاليست اعضا  گروههاي کاربرانگروههاي کاربران  ورود  

شاطر | 
 

 باقلواي هندي

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
الهام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
avatar

تعداد پستها : 2828
Age : 29
Location : ایـــــران
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: باقلواي هندي   الإثنين يناير 21, 2008 8:18 pm

این آشپزخونه ی ما یه زمانی برو بیایی داشت...یادش بخیر

آبگرمکنش هم که خراب شده..... Laughing

نه اینجوری نمیشه...امروز آموزش یه نوع شیرینی رو برای سروران گرامی قرار میدم..

البته خودم تا حالا نپختم...اینو گفتم که اگه درست کردید و خراب شد...من مسولیتش رو قبول نمیکنم.. Shocked

باقلوای هندی

مواد لازم:

تخم مرغ=4 عدد
▪ روغن مایع=۲۰۰ گرم
▪ آرد=۱۵۰ گرم
▪ مغز پسته یا نارگیل یا بادام=۱ لیوان پودر شده
▪ شکر=۲۲۵ گرم
▪ پودر هل=۱ قاشق مرباخوری سرصاف
▪ بیکینگ پودر=۱ قاشق مرباخوری
▪ مغز پسته یا خلال پسته=برای تزئین
مواد لازم برای شیره:
▪ شکر=۵۰۰ گرم
▪ آب=۲۵۰ گرم
▪ جوهر لیمو=۱ قاشق مرباخوری
▪ گلاب=۲/۱ پیمانه





طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن خوب بزنید. بعد شکر را اضافه کرده دوباره بزنید،سپس هل را ریخته به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود و کاملا صاف و یکدست شود،بعد روغن را ریخته سپس به دلخواه پودر یکی از مغزهای پسته،نارگیل یا بادام را ریخته مواد را خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده ۲ بار الک کنید و به مواد بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مایه بدست آمده را در سینی فر که از قبل آرد پاشیده و چرب شده بریزید و در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.سپس آن را از فر در آورده برش زده و روی آن شیره بریزید و با مغز پسته خرد شده یا خلال پسته تزئین کنید. باقلوای شما آماده است.شیرین کام باشید!
طرز تهیه شیره:
برای تهیه شیره تمام مواد مورد نیاز نام برده برای این منظور را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.

بیایید آشپزخونه رو رونق بدید...هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم... Laughing
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://toradoostdaram.blogfa.com
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
avatar

تعداد پستها : 986
Location : كاخك
Registration date : 2007-12-04

پستعنوان: رد: باقلواي هندي   الإثنين يناير 21, 2008 9:16 pm

ايول به آبجي ...

بذار يه كم دل و دماغ بچه ها برگرده ... منفجر ميكنيم آشپزخونه رو ... من يكي كه كلي ايده دارم

قربون دستت ، يكي از اون باقلوا هات رو بده ببينم چجوري شده ..

tongue
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
nAvId
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
avatar

تعداد پستها : 2240
Age : 29
Location : همه جاي ايران سراي من است
Registration date : 2007-12-04

پستعنوان: رد: باقلواي هندي   الثلاثاء يناير 22, 2008 5:13 pm

ایول ، ایول ...

شیرینی چی ؟

آها ...

باقلوا هندییییییی ... Suspect

بریم سراغش ...

البته ، الان دل و دماغش نیست ...

مغز پسته هم ندارم فعلا ... Neutral

ان شاء الله در آینده نزدیک نتیجه رو میگم بهتون ... Smile
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://www.werfriends.blogfa.com
محتوى إعلاني




پستعنوان: رد: باقلواي هندي   

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
باقلواي هندي
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: قسمت خانه و خانواده :: قسمت آشپزی و آشپزخانه-
پرش به: