الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  پرسشهاي متداولپرسشهاي متداول  جستجوجستجو  ثبت نامثبت نام  ليست اعضاليست اعضا  گروههاي کاربرانگروههاي کاربران  ورود  

شاطر | 
 

 طرز تهيه ي املت ايتاليايي

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
avatar

تعداد پستها : 4639
Location : تهران
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: طرز تهيه ي املت ايتاليايي   الجمعة ديسمبر 14, 2007 10:54 am

سلام به همه آشپز بعد از اینهای عزیز Laughing
در ادامه درس نیمرو، می رسیم به داداشش، یعنی املت. البته بهتون پیشنهاد می کنم حتما یه بار تخم مرغ با خرما رو امتحان کنید، خوشمزه می شه. وقتی دارید روغن رو داغ می کنید خرمایی که شستید و هسته اونو جدا کردید رو بندازید توی روغن، کافیه یه کم داغ شه، اصلا لازم نیست سرخش کنید، بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید.
حالا بریم سر املت. یکی دو تا گوجه رسیده انتخاب می کنیم. از وسط نصفشون می کنیم و بعد رنده می کنیمشون. بعضیا مثل بابای من از پوست گوجه توی املت بدشون نمیاد، اونا می تونن بدون اینکه رنده کنن، گوجه رو ریز خرد کنن و ادامه بدن. اما ما چون دوست نداریم گوجه زیر دندونمون بگه قققققچچچچچچچچچ رنده می کنیمش. تجربه می گه بهتره برای پختن املت از ظرف نچسب و تفلون استفاده نشه، چون گوجه آب میندازه، هر چی ظرفتون داغونتر باشه نتیجه بهتره Laughing
حالا گوجه رنده شده رو می ریزیم توی ظرف و حتما زیر گاز رو روشن می کنیم Laughing Laughing (با تشکر از امین عزیز Laughing )
گوجه باید پخته بشه و آبش گرفته بشه، اگه روغن نریزید موقع پختن گوجه، یه جور بدی میشه، یادتون باشه رب و گوجه حتما باید توی روغن سرخ بشن تا لعاب (درست نوشتم؟) بندازن و خوش رنگ بشن و مزه خامیش از بین بره. کمی پودر پیاز و یه کم پودر سیر، البته اگه دوست دارید، بهش اضافه می کنیم. یه کم، به اندازه نصف قاشق سر خالی رب گوجه بریزید توش تا خوش رنگ و خوش مزه تر بشه، یادتون باشه گوجه توی روغن زیاد می پاشه اینور و اونور، پس مواظب لباستون باشید و اگه آبه گوجه بهش پاشید، فورا با مایع ظرفشویی بشوریدش، وگرنه دیگه پاک نمی شه. حالا تخم مرغهایی که قبلا شستید و توی یه ظرف دیگه شکستید و هم زدید رو بهش اضافه کنید. حتما قبل از شکستن، تخم مرغ رو بشورید چون میکروب بسیار خطرناک سالمونلا جاش روی پوست تخم مرغه.
تخم مرغ ها رو می ریزیم توی گوجه ها، یه کم نمک می زنیم بهش، و خوب هم میزنیم، حواسمون هست که تخم مرغ داره خودشو می بنده، پس هم می زنیم تا غذا یک دست بشه. اگه زیاد روی حرارت بمونه، سفت و گوله گوله می شه، پیشنهاد می کنم قبل از اینکه تخم مرغ کاملا سفت بشه از روی گاز برش دارید، یعنی وقتی هنوز شله. حتما یه کم فلفل قرمز هم بهش بزنید تا خوشمزه تر بشه.
حالا املت آمادست، می تونیم با زیره و فلفل بخوریمش، نوووووووووش جوووووووووووووون Very Happy
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
avatar

تعداد پستها : 986
Location : كاخك
Registration date : 2007-12-04

پستعنوان: رد: طرز تهيه ي املت ايتاليايي   الجمعة ديسمبر 14, 2007 11:08 am

ايول .

چه خبره اينجا !! همچي مراحل ساخت رو با مزه تعريف ميكني ، آدم دلش ضعف ميره Shocked

بوي املت تموم فروم رو ورداشته Laughing

غذاي درخواستي هم ميشه داشت ؟؟

يه مدل تخم مرغ هست كه با شيره ي انگور درسش ميكنن . تخمرغ شيره ؟؟

لطفا اون رو هم بذار !! geek

راستي واسه اينكه زيرآب پسرا زياد زده نشه ، بايد اعتراف كنم بهترين برنج و قورمه سبزي خونه مون ، دستپخت منه (غرور !)
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
amin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
avatar

تعداد پستها : 2691
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: طرز تهيه ي املت ايتاليايي   الجمعة ديسمبر 14, 2007 11:26 am

دلارام نوشته است:
سلام به همه آشپز بعد از اینهای عزیز Laughing
در ادامه درس نیمرو، می رسیم به داداشش، یعنی املت. البته بهتون پیشنهاد می کنم حتما یه بار تخم مرغ با خرما رو امتحان کنید، خوشمزه می شه. وقتی دارید روغن رو داغ می کنید خرمایی که شستید و هسته اونو جدا کردید رو بندازید توی روغن، کافیه یه کم داغ شه، اصلا لازم نیست سرخش کنید، بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید.
حالا بریم سر املت. یکی دو تا گوجه رسیده انتخاب می کنیم. از وسط نصفشون می کنیم و بعد رنده می کنیمشون. بعضیا مثل بابای من از پوست گوجه توی املت بدشون نمیاد، اونا می تونن بدون اینکه رنده کنن، گوجه رو ریز خرد کنن و ادامه بدن. اما ما چون دوست نداریم گوجه زیر دندونمون بگه قققققچچچچچچچچچ رنده می کنیمش. تجربه می گه بهتره برای پختن املت از ظرف نچسب و تفلون استفاده نشه، چون گوجه آب میندازه، هر چی ظرفتون داغونتر باشه نتیجه بهتره Laughing
حالا گوجه رنده شده رو می ریزیم توی ظرف و حتما زیر گاز رو روشن می کنیم Laughing Laughing (با تشکر از امین عزیز Laughing )
گوجه باید پخته بشه و آبش گرفته بشه، اگه روغن نریزید موقع پختن گوجه، یه جور بدی میشه، یادتون باشه رب و گوجه حتما باید توی روغن سرخ بشن تا لعاب (درست نوشتم؟) بندازن و خوش رنگ بشن و مزه خامیش از بین بره. کمی پودر پیاز و یه کم پودر سیر، البته اگه دوست دارید، بهش اضافه می کنیم. یه کم، به اندازه نصف قاشق سر خالی رب گوجه بریزید توش تا خوش رنگ و خوش مزه تر بشه، یادتون باشه گوجه توی روغن زیاد می پاشه اینور و اونور، پس مواظب لباستون باشید و اگه آبه گوجه بهش پاشید، فورا با مایع ظرفشویی بشوریدش، وگرنه دیگه پاک نمی شه. حالا تخم مرغهایی که قبلا شستید و توی یه ظرف دیگه شکستید و هم زدید رو بهش اضافه کنید. حتما قبل از شکستن، تخم مرغ رو بشورید چون میکروب بسیار خطرناک سالمونلا جاش روی پوست تخم مرغه.
تخم مرغ ها رو می ریزیم توی گوجه ها، یه کم نمک می زنیم بهش، و خوب هم میزنیم، حواسمون هست که تخم مرغ داره خودشو می بنده، پس هم می زنیم تا غذا یک دست بشه. اگه زیاد روی حرارت بمونه، سفت و گوله گوله می شه، پیشنهاد می کنم قبل از اینکه تخم مرغ کاملا سفت بشه از روی گاز برش دارید، یعنی وقتی هنوز شله. حتما یه کم فلفل قرمز هم بهش بزنید تا خوشمزه تر بشه.
حالا املت آمادست، می تونیم با زیره و فلفل بخوریمش، نوووووووووش جوووووووووووووون Very Happy
به به املت
خوشم میاد همه جوانب در نظر می گیری
یه آشپز درجه یک هستی دلارام جان Very Happy
مجید من نون خریدم
بیا 2 تایی بخوریم تا کس دیگه نیومده Laughing
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
amin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
avatar

تعداد پستها : 2691
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: طرز تهيه ي املت ايتاليايي   الجمعة ديسمبر 14, 2007 11:32 am

Arakadrish نوشته است:
ايول .

چه خبره اينجا !! همچي مراحل ساخت رو با مزه تعريف ميكني ، آدم دلش ضعف ميره Shocked

بوي املت تموم فروم رو ورداشته Laughing

غذاي درخواستي هم ميشه داشت ؟؟

يه مدل تخم مرغ هست كه با شيره ي انگور درسش ميكنن . تخمرغ شيره ؟؟

لطفا اون رو هم بذار !! geek

راستي واسه اينكه زيرآب پسرا زياد زده نشه ، بايد اعتراف كنم بهترين برنج و قورمه سبزي خونه مون ، دستپخت منه (غرور !)
ایول اراک جان
یادت باشه باید یه روز دستورشو بزاری اینجا
ولی ما فقط می خوریم کی حالشو داره درست کنه Laughing
اما فکر نکنم کسی مثل دلارام بتونه دستور غذا بنویسه Very Happy
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
avatar

تعداد پستها : 6314
Age : 32
Location : تهران / تبریز
Registration date : 2007-12-05

پستعنوان: رد: طرز تهيه ي املت ايتاليايي   الجمعة ديسمبر 14, 2007 3:57 pm

دقت نکردید
دلارام جان هوای مارو داره
یه چیزایی آموزش میده که ما هم بتونیم درست کنیم ضایع نشیم Laughing Laughing Laughing
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://www.a-d-w.blogfa.com
محتوى إعلاني




پستعنوان: رد: طرز تهيه ي املت ايتاليايي   

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
طرز تهيه ي املت ايتاليايي
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: قسمت خانه و خانواده :: قسمت آشپزی و آشپزخانه-
پرش به: