الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  پرسشهاي متداولپرسشهاي متداول  جستجوجستجو  ثبت نامثبت نام  ليست اعضاليست اعضا  گروههاي کاربرانگروههاي کاربران  ورود  

شاطر | 
 

 ghazahaye araby

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
saba_srk_rani
رهگذر
رهگذر
avatar

تعداد پستها : 37
Age : 32
Registration date : 2009-06-04

پستعنوان: ghazahaye araby   الإثنين يونيو 08, 2009 3:22 pm

پيتزا با نان لبناني

مواد لازم:
نان لبناني بزرگ=2 عدد
سوسيس ريز شده=2 ليوان
سس كچاپ=به مقدار لازم
گوجه فرنگي حلقه شده=2 عدد
فلفل دلمه ريز شده=2 عدد
پياز سفيد ريز شده=1 عدد
قارچ خرد شده=1 ليوان
زيتون سياه و سبز ريز شده=2/1 ليوان
پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم
روغن زيتون=به مقدار لازم
تخم مرغ=2 عدد
شير=4 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. سيني گردي را با روغن زيتون كمي چرب كرده نان لبناني را در آن بگذاريد.
2. روي نان را كمي سس كچاپ و روغن زيتون بريزيد سپس روي نان گوجه فرنگي حلقه شده+فلفل دلمه ريز شده+پياز ريز شده+قارچ خرد شده+سوسيس ريز شده+زيتون ريز شده بريزيد.

3. روي مواد را با پنير موزاريلا رنده شده بپوشانيد.
4. تخم مرغ و شير را با هم مخلوط كرده بزنيد سپس به آن كمي نمك و فلفل اضافه كنيد.
5. مخلوط تخم مرغ و شير را روي سطح پيتزا بريزيد.

6. سيني را به مدت 15 الي 20 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد تا روي پنير طلايي رنگ شود.
نكته: مواد مورد نياز را مي توانيد به دلخواه خود كم يا زياد كنيد.

http://iran-banoo.com/showthread.php?t=57


lol!


اين مطلب آخرين بار توسط saba_srk_rani در الإثنين يونيو 08, 2009 3:33 pm ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://iran-banoo.com
saba_srk_rani
رهگذر
رهگذر
avatar

تعداد پستها : 37
Age : 32
Registration date : 2009-06-04

پستعنوان: رد: ghazahaye araby   الإثنين يونيو 08, 2009 3:23 pm

سمبوسه با اسفناج ( عربی )

مواد لازم برای خمیر:
آرد=4 پیمانه
خمیر مایه=2 قاشق غذاخوری
شکر=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری
روغن نباتی=4/1 لیوان
شیر خشک=6 قاشق غذاخوری
آب داغ=1 و 4/1 لیوان
مواد لازم برای داخل سمبوسه:
اسفناج=1 و نیم کیلو(پخته و ریز شده)
پیاز=5 عدد ردنده شده
سماق=1 قاشق مرباخوری
رب انار=2/1 قاشق مرباخوری
پودر دارچین=کمی
روغن زیتون=4/1 لیوان
آبلیمو=4/1 لیوان
طرز تهیه خمیر:
1- در ظرفی آرد،خمیر مایه،نمک،شکر و شیر خشک را با هم مخلوط کنید.
2- آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
3- خمیر را با دست خوب ورز داده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
4- خمیر را در ظرف سربسته در جای نسبتا گرمی به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا خمیر به اصطلاح بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.
طرز تهیه مواد داخل خمیر:
1. اسفناج+پیاز+سماق+نمک+رب انار+دارچین را با هم مخلوط کنید.
2- مخلوط را به مدت 5 دقیقه در یک صافی بریزید.
3- مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملا برود.
4- در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده بطوریکه کاملا جذب مواد شود.
5- برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید(قطر خمیر 1 سانتیمتر باشد).
6- روی خمیر را یک لیوان از سر آن گذاشته و دور لیوان را با چاقو ببرید تا خمیر گردی بدست آید.
7- کمی از مواد را برداشته در وسط خمیر بگذارید.
8- اطراف خمیر را به صورت مثلث برگردانید بطوریکه روی مواد را بپوشاند.
9- سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و سمبوسه ها را با فاصله در سینی بچینید.
10- سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و سمبوسه ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که سمبوسه ها درست شوند و روی آن طلایی رنگ شود.



http://iran-banoo.com/showthread.php?t=57

lol!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://iran-banoo.com
saba_srk_rani
رهگذر
رهگذر
avatar

تعداد پستها : 37
Age : 32
Registration date : 2009-06-04

پستعنوان: رد: ghazahaye araby   الإثنين يونيو 08, 2009 3:24 pm

كيبه غذاي سنتي لبنان

كيبه نوعي كوفته لبناني، و غذاي ملي اين كشور است. كسي نيست كه به لبنان سفر كند و از اين غذاي لذيذ نچشيده باشد . كيبه به اشكال و طرق مختلف تهيه و سرو مي شود كه در اينجا ، نوع ساده آن را شرح مي دهيم. گوشت كيبه، بايد خوب نرم شود. در قديم گوشت اين غذا را مي كوبيدند. اما امروزه در قصابي ها گوشت كوبيده و مخصوص كيبه پيدا مي شود، ولي درمنزل هم مي توان اين گوشت را تهيه نمود .
مواد لازم
500 گرم ( دو بار چرخ شود) گوشت گوسفند بي چربي
2 ليوان بلغور گندم پخته و آبكش شده
يك عدد پياز متوسط
به ميزان لازم فلفل و نمك
يك قاشق مرباخوري ادويه مخلوط لبنان
مقداري آب يخ يا يخ خرد شده

طرز تهيه:
ابتدا پياز را رنده كنيد، فلفل را نيز ريز خرد كرده و با گوشت مخلوط كنيد ؛ سپس بلغور، نمك، فلفل و ادويه را بيفزاييد و با كمي آب يخ يا يخ خرد شده به طور كامل ورز دهيد. اضافه كردن يخ باعث مي شود، گوشت نرم شود و خنك باقي بماند، هم چنين زياد چربي پس ندهد.از آن جا كه براي درست كردن اين غذا بايد گوشت را زياد ورز دهيم ، مي توانيم گوشت را 2 بار ديگر از چرخ رد كرده ، يا از خرد كن هاي برقي استفاده كنيم تا نرم شود. سپس بهتر است مواد كوفته را چند در يخچال بگذاريم تا سرد شود. بعد، از يخچال درآورده و دوباره چند دقيقه ورز مي دهيم .
آن گاه دستمان را مرطوب مي كنيم و از مايه به اندازه نارنگي كوچك برمي داريم و كف دستمان پهن مي كنيم . از مايه وسط كيبه يك قاشق غذاخوري مي گذاريم ، اطراف را به هم مي رسانيم؛ سپس به شكل دوك به آن فرم مي دهيم و در روغن سرخ مي كنيم. هم چنين مي توانيم يك ظرف فر را چرب كرده و نيمي از مواد را بريزيم و با دست پهن كنيم. آن گاه از مايه وسط كيبه بر روي آن پخش كرده و بقيه مواد كيبه را مي ريزيم و پهن مي كنيم . بعد با چاقو به شكل لوزي برش مي دهيم و كمي روغن روي آن مي ريزيم( تا روغن درون آن نفوذ كند).
سپس در فر پنجره وسط با حرارت 200 درجه سانتي گراد مي گذاريم تا بپزد و روي آن طلايي شود( مي توانيم ابتدا فويل بكشيم و در آخر برداريم.)
ادويه مخلوط لبنان: فلفل بهار، دارچين و جوز هندي را به صورت پودر در آورده و به طور كامل با هم مخلوط مي كنيم.
مواد لازم براي تهيه مايه وسط كيبه: به روش سنتي
3 قاشق غذاخوري روغن
يك دوم فنجان خلال بادام
2 عدد ( ريز خرد شود) پياز متوسط
500 گرم گوشت چرخ شده
به اندازه كافي نمك و فلفل
يك دوم قاشق مرباخوري ادويه مخلوط لبنان
يك چهارم قاشق مرباخوري دارچين

روغن را در ماهي تابه گرم مي كنيم و بادام را در آن طلايي كرده و كنار مي گذاريم.
سپس پيازوادويه ها را ريخته ، گوشت را اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم تا گوشت بپزد، آن گاه در انتها ، بادام را اضافه و مخلوط مي كنيم.
مواد لازم براي تهيه مايه وسط كيبه نوع دوم:
يك دوم فنجان يا حدود 80 گرم بادام
400 گرم گوجه فرنگي ( ريز خرد شده)
يك قاشق مرباخوري دارچين
يك فنجان جعفري خرد شده

بادام را در روغن تفت داده و با بقيه مواد مخلوط مي كنيم.

http://iran-banoo.com/showthread.php?t=57


flower flower flower flower
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://iran-banoo.com
saba_srk_rani
رهگذر
رهگذر
avatar

تعداد پستها : 37
Age : 32
Registration date : 2009-06-04

پستعنوان: رد: ghazahaye araby   الإثنين يونيو 08, 2009 3:25 pm

امام بايلدي

مواد لازم :

بادمجان 4 عدد
پياز 3 عدد

طرز تهيه :
بادمجانها را بدون اينکه پوست بکنيد ، از ميان چاک دهيد و در روغن زيتون سرخ کنيد .
سپس پيازها را خرد نموده عليحده در روغن زيتون سرخ کرده در شکم بادمجانها بگذاريد و در تاوه بچينيد .
بعد آب گوجه فرنگي برويش بريزيد تا بپزد و آبش تمام شود ، سپس آنرا به کناري گذاشته و بگذاريد سرد شود ، بعد از اينکه ولرم شد آن را سرو کنيد .


http://iran-banoo.com/showthread.php?t=57


lol! flower lol! flower
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://iran-banoo.com
saba_srk_rani
رهگذر
رهگذر
avatar

تعداد پستها : 37
Age : 32
Registration date : 2009-06-04

پستعنوان: رد: ghazahaye araby   الإثنين يونيو 08, 2009 3:26 pm

تريد گوشت با نخود(غذاي عربي)



مواد لازم:
گوشت چرخ شده=500 گرم
پياز رنده شده=2 عدد
طعم دهنده مگي=1 عدد
سير له شده=2/1 قاشق چايخوري
قارچ تازه خرد شده=200 گرم
جعفري ريز شده=1 ليوان
ادويه كاري=1 قاشق چايخوري
نان لبناني=1 عدد
روغن زيتون=3/1 ليوان
مواد لازم براي سس:
ماست=1 و 2/1 ليوان
سس مايونز=2 قاشق غذاخوري
ارده=2 قاشق غذاخوري
پودر سير=كمي
آبليمو=2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و سماق=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. نان لبناني را به صورت مكعب هاي كوچك برش داده سپس آنها را در كمي روغن سرخ كنيد. مكعب هاي نان را در صافي بريزيد تا روغن اضافي آن برود.
2. پياز رنده شده+سير له شده را در روغن تفت داده سپس گوشت چرخ شده +قارچ خرد شده+طعم دهنده مگي را به آن اضافه كرده در روغن تفت دهيد تا وقتيكه گوشت خوب سرخ شود سپس نمك و فلفل و ادويه كاري را به آن اضافه كنيد.
3. مواد لازم براي سس را خوب با هم مخلوط كنيد.
4. مكعب هاي نان سرخ شده را در ظرف پيركسي ريخته سپس روي آن را با مواد گوشت بپوشانيد. روي گوشت را ابتدا سس و سپس روغن زيتون بريزيد.
5. روي روغن را جعفري ريز شده ريخته و سپس روي مواد را با نخود پخته شده و سماق تزئين كنيد.

http://iran-banoo.com/showthread.php?t=57

Very Happy Very Happy flower flower flower
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://iran-banoo.com
saba_srk_rani
رهگذر
رهگذر
avatar

تعداد پستها : 37
Age : 32
Registration date : 2009-06-04

پستعنوان: رد: ghazahaye araby   الإثنين يونيو 08, 2009 3:27 pm

ادنجان روغنی(لبنانی)


مواد لازم:

بادنجان قلمی یا دلمه ای کوچک=5/1 کیلوگرم
پیاز ریز سفید=500 گرم
گوجه فرنگی=1 کیلوگرم
سرکه=1 استکان معمولی
سیر=1 بوته
روغن مایع=150 گرم
نمک و فلفل=بقدر کافی

طرز تهیه:

بادنجانها را پوست می کنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم می کنیم تا هر بادنجان 4 قطعه شود. کمی نمک به آنها می پاشیم و اطرافشان را در روغن می غلتانیم. روی گوجه فرنگیها آب جوش می ریزیم و پوست آنها را گرفته،خردشان می کنیم. پیاز را هم پوست می گیریم و می شوییم. داخل ظرف گرد نسوز مناسبی دو سه قاشق روغن مایع می ریزیم و پیازها را در آن روی حرارت ملایم قرار می دهیم. کمی نمک و فلفل هم می زنیم. سیر را نیز پوست کنده،می کوبیم و با پیاز کمی سرخ می کنیم. نصف پیازهای سرخ شده را از ظرف خارج می کنیم و به جای آن نصف گوجه فرنگیها را می ریزیم. بادنجانها را روی گوجه فرنگیها می چینیم. بقیه گوجه فرنگیها را روی بادنجانها می ریزیم. بقیه پیازها را هم روی این گوجه فرنگیها می خوابانیم و سرکه و کمی نمک و فلفل روی همه می پاشیم. در ظرف را می بندیم،ظرف را به مدت 30 تا 45 دقیقه روی پنجره فر با حرارت 350 درجه فارنهایت می گذاریم تا تمام مواد بپزند،ولی زیاد له نشوند. خوراک را با همان ظرف سر میز می بریم. در حرارت ملایم روی گاز یا آتش هم می توان این غذا را تهیه کرد. باید توجه داشت،ظرف از نوع ظرف پیرکسی باشد که در حرارت نشکند،چون لطف این غذا در آن است که با ظرف سر میز برود

http://iran-banoo.com/showthread.php?t=57

flower flower flower flower flower flower flower
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://iran-banoo.com
saba_srk_rani
رهگذر
رهگذر
avatar

تعداد پستها : 37
Age : 32
Registration date : 2009-06-04

پستعنوان: رد: ghazahaye araby   الإثنين يونيو 08, 2009 3:27 pm

سوپ عدس ( سوریه)
مواد لازم
دو لیوان آب
عدس زرد
ربع لیوان برنج
دو عدد كالابرینكای مرغ
3 عدد پیاز
روغن زیتون
زرد چوبه
نمك
طرز تهیه :
عدس را آبپز میكنیم و كفهای سفید آن را با قاشق دور میریزیم
وقتی عدس نیم پز شد برنج و كالابرینكا را به اون اضاف میكنیم و میزاریم تا بپزه سپس با مخلوط كن یا با جت میكسر اونها رو میكس میكنیم
زرد چوبه و نمك را به مقدار دلخواه به آن اضافه میكنیم
پیاز را رنده میكنیم و در روغن زیتون تفت میدهیم
پیاز زا به عدس و برنج اضافه میكنیم و 10 دقیقه با حرارت كم میزاریم غل بخوره
اگر مایل بودید با آب لیمو میل كنید

http://iran-banoo.com/showthread.php?t=57

lol! lol! lol!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://iran-banoo.com
saba_srk_rani
رهگذر
رهگذر
avatar

تعداد پستها : 37
Age : 32
Registration date : 2009-06-04

پستعنوان: رد: ghazahaye araby   الإثنين يونيو 08, 2009 3:28 pm

کافه گلاسه عربی
مواد لازم:
بستنی شکلاتی=1 فنجان
بستنی ساده=2/1 فنجان
شیر=1و2/1 فنجان
شکر=4/1 فنجان
خامه فرم گرفته=2 قاشق سوپخوری
پودر قهوه=1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو=1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
بستنی ساده و شکلاتی را از یخچال بیرون گذاشته و پس از نرم شدن با هم مخلوط کنید تا بستنی شکلاتی کمرنگی بدست آید. سپس در فریز گذاشته تا کاملا سفت شود.شیر و قهوه را با هم مخلوط کنید. سپس شکر را افزوده روی حرارت بگذارید تا بجوش آید و شکر و قهوه حل شود.بعد از ولرم شدن آن را در ظرف استیل ریخته،در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. داخل لیوان های مورد نطر را با شیر مرطوب کرده یک طرف لیوان را پودر کاکائو بپاشید سپس نصف لیوان را با بستنی پر کنید و شیر قهوه آماده را روی بستنی ریخته و با خامه فرم گرفته روی آن را تزئین کرده و سرو کنید.

flower flower flower flower flower
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://iran-banoo.com
saba_srk_rani
رهگذر
رهگذر
avatar

تعداد پستها : 37
Age : 32
Registration date : 2009-06-04

پستعنوان: رد: ghazahaye araby   الإثنين يونيو 08, 2009 3:29 pm

تَبــــولي (سالاد لبنانی) |عربی|
مواد لازم:
بلغور گندم ريز= 3/2 پيمانه
جعفري –ريز خرد شده=6 پيمانه
نعنا تازه- ريز خرد شده =2/1پيمانه
گوجه فرنگي- خرد شده= 5عدد
پيازكوچك- خرد شده 2عدد(200گرم)
پيازچه- خرد شده= 2عدد
روغن زيتون-تصفيه نشده= 4/1پيمانه(60ميل)
آب ليموي تازه =2/1پيمانه(125ميل)
نمك و فلفل سياه= به ميزان لازم

طرز تهيه:
بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقيقه خيس و سپس آبكش مي كنيم به طوري كه آب آن كاملاٌ گرفته شود آن را در يك ظرف بزرگ مي ريزيم، جعفري، نعنا، گوجه فرنگي، پياز و پيازچه را به آرامي با بلغور مخلوط مي كنيم، نمك و فلفل را اضافه مي كنيم.
چند دقيقه قبل از سفرو، روغن زيتون و آب ليمو را اضافه مي كنيم.
نكته:1-اين خوراك را بلافاصله پس از تهيه مصرف كنيد.
2- اين خوراك را نبايد پس از تهيه فريز كنيد.

http://iran-banoo.com/showthread.php?t=57


flower flower flower flower flower
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://iran-banoo.com
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
avatar

تعداد پستها : 6314
Age : 32
Location : تهران / تبریز
Registration date : 2007-12-05

پستعنوان: رد: ghazahaye araby   الأربعاء يونيو 10, 2009 7:24 pm

با این حساب من حواسم باشه زن عرب نگیرم
چون هیچ کدوم از اینا رو دوست ندارم چون یا گوجه فرنگی داره یا بادمجون
زندگی خوابگاهی هم ما رو آدم نکرد Laughing Laughing Laughing
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://www.a-d-w.blogfa.com
محتوى إعلاني




پستعنوان: رد: ghazahaye araby   

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
ghazahaye araby
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: قسمت خانه و خانواده :: قسمت آشپزی و آشپزخانه-
پرش به: